Duurzaam

duurzaamsportvierkant3DuurzaamSport

Sporten is prachtig om te doen. Genieten van de inspanning door een omgeving die je inspireert.
Meer dan 25 jaar hebben wij, Saskia Bekhuis en Jan Wullink,  hier al van genoten. De omgeving is in die jaren wel steeds kwetsbaarder geworden door invloeden van de mens.

Wij hebben in die 25 jaar toch wel een grote voetdruk van vervuiling achter gelaten om maar te kunnen genieten van de sport.
Je kunt zeggen dat onze wens om optimaal te kunnen genieten van de natuur, dit samen gaat met een klein stukje afbraak van  deze natuur.

Vele kilometers in vervuilende auto’s voor wedstrijden en trainingen, het gebruik van materialen uit vervuilende industrie en dragen van kleding uit chemische fabrieken met ongezonde grondstoffen voor mens en milieu.

Het besef om dit te veranderen is er duidelijk en voor ons is dit veranderingsproces al in gang gezet. Graag willen wij anderen inspireren om ook te veranderen en in te zien dat het anders moet en dat het ook niet moeilijk is om duurzamer sport te bedrijven.

Wij hebben het webportaal Duurzaamsport opgezet om onze informatie, kennis en inspiratie te delen en uit te wisselen met iedereen om sport duurzamer te gaan bedrijven en om gebruik te gaan maken van duurzame producten en blijf vooral genieten van sporten in onze prachtige natuur.

www.duurzaamsport.nl

 

In onze webshop www.duurzaamsportwebshop.nl  verkopen wij mooie duurzame sportproducten welke gemaakt zijn op basis van gedachten om de wereld een stukje mooier te maken en een gezonde toekomst te behouden voor onze kinderen.

 

logo greenlineIn samenwerking met Biehler Sporstwear leveren wij ook de duurzaamste Teamkleding van Nederland.

Top functionele hardloopkleding, wielerkleding en triatlonkleding geheel naar uw wens.

Onder de naam GreenLine leveren wij kleding gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Laat eens geheel vrijblijvend een ontwerp maken en laat u verrassen door onze mogelijkheden!

www.duurzaamteamkleding.nl

 

 

ed4f0e53c48b041b175f04c7baca1a5eFH-MS001S_vorschauBRS_Loppet_jacket_he_weblaufhose_wlwerksteam_DSC_9409aFH169-005B2_vorschau